Teamcoaching


teamcoaching
Wilt u de samenwerking van uw team naar een hoger niveau brengen? Een High-Performance Team opbouwen? Waar mensen elkaar versterken, problemen met elkaar oplossen, denken in mogelijkheden?

Wellicht brengt de samenwerking niet de resultaten die waren verwacht? Zijn er spanningen binnen het team, verschillende belangen, is de focus verdeeld? Wat de oorzaak ook is, teamcoaching helpt om het aanvankelijke enthousiasme terug in het team te brengen, en alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen.

Teamcoaching kan ook helpen om het enthousiasme weer zodanig terug te krijgen dat de oorspronkelijke doelstelling nu weinig ambitieus lijkt, en dat synergie werkelijk kan worden behaald.

 

Wat levert teamcoaching op?

Met teamcoaching :

  • wordt het onderlinge vertrouwen hersteld en versterkt;
  • heeft het team weer het gemeenschappelijke doel en de rollen duidelijk;
  • gaan de leden denken in mogelijkheden en oplossingen, en lossen zij problemen samen op;
  • opereert het team daadwerkelijk als team.

Het is mogelijk dat het team zal voorstellen om de oorspronkelijke verwachtingen en doelstellingen van de samenwerking naar boven bij te stellen.

Wilt u dat uw team zich ontwikkelt tot een High-Performance Team? Dan is het verstandig de teamcoaching te beginnen met de workshop High-Performance Team.

 

Meer weten?

Het programma van de teamcoaching wordt in overleg met u op maat opgesteld. De teamcoaching vindt op een neutrale plek plaats.